Aktivno v pomlad

V preteklem pred velikonočnem tednu je potekalo veliko aktivnosti povezanih s prazniki. V jedilnici Doma je bila sveta maša, skupina za ustvarjanje je pripravljala velikonočne pirhe, vsa nadstropja so bila praznično okrašena in pripravljena na praznovanje.

V petek je vse stanovalce Doma ob Savinji Celje obiskala direktorica, skupaj z nekaj sodelavci in velikonočnim zajčkom. Vesele velikonočne praznike smo najprej skupno zaželeli vsem, ki so imeli zajtrk in obdarovanje v jedilnici, nato pa je obiskala vsa nadstropja Prvega in Drugega dela Doma, Dnevni center in stanovalce oskrbovanih stanovanj.

Za kulinarično velikonočno vzdušje so poskrbeli tudi v naši domski kuhinji s pripravo velikonočnih dobrot, čar velike noči pa je v Dom prinesla tudi stanovalka, saj je simbolične jedi odnesla k žegnu.

Predpraznični čas pa nam je polepšal tudi zlati grb Mestne občine Celje, katerega je prejela direktorica Bojana Mazil Šolinc. V letu 2005 pa je zlati grb prejel Dom ob Savinji Celje. Direktorici izrekamo iskrene čestitke.

V Domu ob Savinji Celje smo brez prisotnosti okužbe covid 19, še vedno pa upoštevamo vse preventivne ukrepe in PCT pogoj.

O vsem dogajanju v preteklem tednu in napovedih prehajajočih dogodkov so v tokratnem televizijskem poročanju spregovorile Bojana Mazil Šolinc, Hermina Lubej in Darja Ratajc.

Deli to objavo