90. JAVLJANJE PREKO INTERNE TELEVIZIJE

 

V torek, 05.10.2021, so se preko interne TV javile direktorica Doma, Bojana Mazil Šolinc, vodja računovodske službe Sabina Rakuša in delovna terapevtka Lucija Pangerl.

 

 

Direktorica je pozdravila stanovalce in stanovalke, uporabnike Dnevnega centra in vse zaposlene.

Še vedno z veseljem naznani, da v Domu nimamo okužb pri stanovalcih, želi si, da bi tako ostalo čim dlje. Poroča tudi o tem, da smo preživeli prijetno druženje v domskem parku ob mednarodnem dnevu starejših. Nastopili so otroci iz sosednjega vrtca, bili smo jih zelo veseli. Nastopili so tudi zaposleni Doma in skupaj z njimi na koncu še vsi prisotni.

Direktorica ponovno  poudari, da je  pomembno sodelovanje med stanovalci in svojci ter zaposlenimi.

 

 

Sabina Rakuša vse lepo pozdravi in sporoči, da računovodska služba še vedno deluje po ustaljenem urniku. Blagajna deluje : vsak dan med 8.00 in 11.00 uro, ob torkih pa še dodatno od 14.00 do 17. 00 ure. Pri obisku in rokovanju z gotovino je potrebno upoštevati vse preventivne ukrepe. Za dodatne informacije je na blagajni na voljo zaposlena Rebeka, njena interna številka je 510. Sabina Rakuša še svetuje, da imajo stanovalci pri sebi manjše količine denarja.

 

Delovna terapevtka Lucija Pangerl pozdravi in naredi krajši pregled nad izvedenimi dogodki in prireditvami, ki smo jih v času poletnih dni, in še sedaj v jesenskem času izvedli v našem domskem parku. Skozi  poletni čas so se odvijali koncerti, druženja ob glasbi, sladoledni vrtovi, druženja z klovni iz rdečih noskov, skupinske telovadbe in športne igre. In še veliko ostalih aktivnosti. Pove, da je vesela, da imamo svoj del parka, ki ga bomo koristili tudi v bodoče. Vse stanovalce seznani, da bodo od danes naprej po urniku potekale telovadbe in gibalne aktivnosti po nadstropjih obeh delov Doma. V Prvem delu Doma bosta za gibanje in vzdrževanje psihofizične kondicije skrbela fizioterapevt Klemen in delovna terapevtka Lucija, v Drugem delu Doma pa fizioterapevtka Fani in delovna terapevtka Lucija.

Stanovalce in stanovalke vzpodbudi, da se vključijo na aktivnosti po nadstropjih.

 

Želimo mirno, lepo in zdravo jesen.

Deli to objavo